fbpx

10 redenen om voor 8millimeter.nl te kiezen

10 Goede redenen om met 8Millimeter.nl in zee te gaan. 

Persoonlijk contact. Daar kun je op vertrouwen.

Al ruim 17 jaar ben ik – Riks Werts – de man die, beroepsmatig, het goede werk doet. Ik ben dus een echte ervaringsdeskundige én liefhebber. Je hebt rechtstreeks contact met de vakman zélf. Ik doe niet aan onpersoonlijke telefoondiensten of keuzemenu’s.

Gratis proefopname

Ik vind kwaliteit heel belangrijk. En tevreden klanten! Daarom stuur ik je altijd eerst een proefje van je film/video/dia. Dan weet je precies wat je kunt verwachten. Voldoet het niet? Dan kun je kosteloos de opdracht annuleren. Zo voorkomen we teleurstellingen.

Alle bewerkingen in eigen huis.

Nee, ik stuur je materiaal niet naar derden. Ik heb alles in eigen huis en dus in eigen hand. Jouw filmpje blijft onder mijn hoede. Wel zo veilig!

Geen kosten bij slechte of lege films/video/dia’s

Materiaal waar niets op blijkt te staan. Daar hoef je natuurlijk niet voor te betalen! Lijkt me logisch toch? En een kapotte tape wordt gratis gerepareerd.

Korting bij veel films/video’s/dia’s.

Natuurlijk zie ik graag grote klanten! Dus als je heel veel materiaal hebt, maak ik daar een speciale prijs voor. Voor de exacte minuutstaffels ga naar de pagina ‘Prijzen’ of neem contact met mij op.

Geen extra kosten

Wij vragen geen extra kosten voor het repareren, terugspoelen of omdraaien van uw 8 millimeter films. Je betaalt bij ons enkel de opstartprijs, de minutenprijs en eventueel de kosten voor een USB-stick of HD.

Prijs en kwaliteit.

Omdat ik alleen werk, heb ik weinig kosten. Zo houd ik mijn prijzen laag. Sterker nog, ik ben een van de goedkopere beeldomzetters in Nederland. Maar daar stunt ik niet mee en dat gaat nooit ten koste van de kwaliteit of mijn service! Kortom, je krijgt veel voor weinig. En ook nog eens heel goed!

Geen bijkomende kosten.

Afspraak is afspraak. En eerlijk is eerlijk. Ik geef dus vooraf altijd een nauwkeurige indicatie van de kosten. Daar kun je op vertrouwen. Ik houd namelijk niet van verrassingen achteraf. Jij toch ook niet?

Bestanden snel in huis met WeTransfer.

Tot 2GB ontvang je jouw bestanden snel via WeTransfer thuis op je computer. Daar kun je ze eenvoudig downloaden en delen. Zijn de bestanden groter? Dan zet ik ze graag voor je op een USB-stick.

Gratis kopie op harddisk

Wil je de filmpjes later nog bewerken? Dat kan! Ik plaats GRATIS je filmpjes als AVI bestanden op uw externe harde schijf. Heb je zelf geen harde schijf? Geen probleem, bij ons kun je er eentje kopen.