fbpx

8 millimeter film

8 Millimeter films

In ieder formaat

Prijs per minuut film

met of zonder geluid

0 – 90 minuten

€ 1.19

90-180 minuten

€ 1,09

181 minuten en meer

€ 0,99

Opstartkosten

€ 7,50

Repareren gebroken films

Gratis

Terugspoelen films

Gratis

Omdraaien film

Gratis

Video’s op uw eigen USB stick of externe harde schijf

Gratis

Bestanden met Wetransfer

Gratis

Bestanden op USB-stick

Vanaf € 15.–

Bestandnen op HD of DVD

Op aanvraag

8mm_film_bolex_transparant

Hoe langer uw films op de spoel blijven staan, hoe kwetsbaarder ze worden

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de twee kernwoorden binnen ons bedrijf. Wij beseffen ons maar al te goed dat we met materiaal werken van onschatbare emotionele waarde. De kwaliteit bereiken wij door gebruik te maken van professionele techniek en de betrouwbaarheid garanderen wij door onze manier van werken.

Indien gewenst zetten wij uw films op een externe harde schijf. Zo kunt u zelf uw film verder selecteren en monteren.

Onze ruime kennis met betrekking tot het digitaliseren van alle formaten 8mm films zorgt al jaren voor heel veel tevreden klanten. Binnen deze website kan u zelf ervaren hoe en met welk oog voor detail wij te werk gaan.

Kijk rustig even rond, neem gerust even contact met ons op als u wellicht nog vragen heeft.

Zo gaan we te werk

Onze jarenlange ervaring en professionaliteit staat garant voor een perfect resultaat. 8millimeter.nl maakt gebruik van professionele telecines en scanners om een optimale kwaliteit te bereiken bij het digitaliseren van uw films. Wij gebruiken uitsluitend A-merk producten om uw uiteindelijke master-bestanden of USB of HD te plaatsen.

Tijdens het digitaliseren van iedere film is er een operator aanwezig die tijdens het proces uw film controleert op de belichting en kleur. Eventueel zal hij de belichting en kleur van uw film aanpassen om zodoende het beste resultaat te behalen. Wij maken gebruik van referentiemonitoren zodat wij een referentiepunt hebben waarop wij de belichting en kleur kunnen corrigeren.

Aangezien de meeste films geen geluid hebben, zetten wij hier het geluid van een lopende projector onder. Mocht u hier geen behoefte aan hebben dan kunt u natuurlijk altijd het geluid van uw TV zacht zetten. De meeste van onze klanten stellen het echter zeer op prijs en ervaren het als nostalgisch en gezellig.

Iedere spoel die u meestuurt wordt een apart bestand of hoofdstuk op de USB-stick of HD. Mocht u het op prijs stellen dat wij kosteloos de namen van uw spoelen in het menu van de USB-stick of HD vermelden, voeg dan een briefje bij uw zending toe met daarop de nummers of volgorde van de spoelen met de bijbehorende titel. Een titel kan maximaal 15 karakters bevatten. Bij onduidelijkheden zal altijd eerst even contact worden opgenomen

Diagonaal v/d spoel Aantal meters film Aantal minuten
7 centimeter 15 meter ± 3 minuten
12 centimeter 60 meter ± 12 minuten
15,5 centimeter 90 meter ± 18 minuten
17,5 centimeter 120 meter ± 28 minuten
21 centimeter 180 meter ± 38 minuten

Een kijkje in de keuken