fbpx

Dia’s

Dia’s

Kleinbeeld of halfkleinbeeld (ingeraamd)

Prijs per dia

0 – 50 dia’s

€ 0,45

50 – 100 dia’s

€ 0,35

100 – 250 dia’s

€ 0,25

250 en meer

€ 0,20

Bestanden op uw eigen USB stick of externe harde schijf

Gratis

Bestanden met Wetransfer

Gratis

Bestanden op USB-stick

Vanaf € 15.–

Bestanden op HD of DVD

Op aanvraag

Zelf digitaal aan de slag met uw dia’s

Uw dia’s worden gescand in een resolutie van 4608 x 3072 pixels (14,2 MegaPixels) en worden opgeslagen als JPG-bestanden.

JPG-bestanden kunnen wij gratis op uw eigen meegeleverde harde schijf of USB stick plaatsen, gratis verzenden via internet (WeTransfer), of leveren op USB stick.

Eenmaal op de computer kunt u uw dia’s in al het gemak terugkijken, en leuker nog; bewerken! Misschien wilt u wel een fotoboek maken met daarin de oude dia’s van vroeger? Het is allemaal mogelijk als uw de dia’s eenmaal digitaal heeft.

Breng herinneringen weer tot leven!

Naast het omzetten van film en video is 8millimeter.nl gespecialiseerd in het digitaliseren van dia’s. Zo komen uw dierbare herinneringen weer tot leven en blijven ze gewaarborgd voor de toekomst.

8millimeter.nl verwerkt alle ingeraamde 35mm kleinbeeld en halfkleinbeeld dia’s (plastic of karton). U hoeft bij ons geen keuze te maken in resolutie of techniek; wij zetten de dia’s altijd in de beste kwaliteit voor u om.

U levert uw ingeraamde dia’s aan in een door u gewenste volgorde. 8millimeter.nl zet ze oplopend genummerd voor u om. Eventueel kunt u de gescande dia’s later nog eenvoudig hernoemen of bewerken op uw computer.